9 kis réce kikelt ma végre ...

"9 kis gólya leszállt a tóra, …".

A Stallum irodában ezt a nótát kicsit átköltöttük:

"9 kis réce kikelt ma végre ..."

 

Irodánk teraszára beköltözött és fészket rakott egy vadkacsa. Vélhetően nem a számok, mérlegek vonzották ide, hanem a szürke városi környezetben kialakított szép zöld tetőkert, a csobogó és a munkatársak állatszeretete. Izgatottan vártuk, hogy kikeljenek a kiskacsák.

 

Örömmel osztjuk meg a kacsacsalád képeit és azt a felemelő érzést, ami azzal jár, ha a számok világába beengedjük a természetet!

A Stallum fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállást. Az állatok védelme is ide tartozik.

 

A kiskacsák jövőjéért aggódók számára megnyugtató információ, hogy természetvédő szakemberek segítségével a kacsacsalád a  Feneketlen tónál tovább folytatja életét.


Vissza a hírekhez!


A honlapon található írások figyelem felhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak. Felhívjuk a figyelmet honlapunk jogi nyilatkozatában foglaltakra, amely szerint írásainkban szereplő információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául, azokat a konkrét esetekben mindenki csak a saját kockázatára használhatja fel, illetve az érintett szabályok kivonatos ismertetése, értelmezése miatt nem vállalhatunk felelősséget.

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...