Az alábbi levelet kaptam egy nagyon kedves kolleganőtől.

„Kedves Csilla!

Mindig csodálom az energiádat, az előrelátásodat.

Nektek, fiatalabbaknak előre kell gondolni. Ha tényleg úgy alakulnak a dolgok, ahogy a jelenlegi tervek szólnak, azaz, hogy 2013-ban beindul ez az egyszerűsített adó, akkor biztos, hogy sok kis cég leépül. Az egyik "okos"megbolondítja a másikat, de olyan egyszerű sosem lesz a könyvelés, hogy könyvelőre ne legyen szükség./Én már 71 éves vagyok, van 4 Kft, akit könyvelek, hogy a gyógyszereimet ki tudjam váltani, de nektek nagyon szurkolok. Ilyen összetartó, jól felkészült szakembercsapat - állítom - kevés van az országban.

Egy szösszenet arról, hogy milyen kedves volt az ügyfelem: körlevelet küldtem, hogy egy hétig szabin leszek, s ha bármi van, egy hetet talán várhat. A 400 millió árbevételű ügyfelem visszaírt,hogy ELENGED SZABÍRA, DE TATSAM BEKAPCSOLVA A MOBILOM. Az már nem fért be a mail-be, hogy JÓ PIHENÉST KIVÁN.

Én is jó pihenést kívánok kedves mindnyájótoknak és jó összefogást. Ha a befektetett energia csak 60-70%-ban térül meg, akkor is megéri.

Nusi”

Ehhez nem kell kommentár … 

 



Vissza a bloghoz!

Stallum a Facebook-on

Kereső

Legfrissebb cikkek

Nézd meg, kivel üzletelsz!

Nem volt nehéz előre megjósolni, hogy a NAV egyre szélesebb körben ellenőrzi a vállalkozásoknál a kimenő és befogadott számlák összhangját. Legjellemzőbb esete, hogy olyan számla kerül ...

Bővebben ...

Születőben a minőségi könyvelői munka garanciarendszere

A magas színvonalú számviteli munka mellett elkötelezett könyvelők és a rossz könyvelők miatt pórul járt vállalkozások számára jó hírt jelenthet az a törvénymódosítás, amely alapot teremt a ...

Bővebben ...

Címkék