Azok a számlakiállítók, akik egy sima pdf-et küldenek a vevőnek, minden felelősséget átterhelnek a befogadóra

"Kényelmes a számlát pdf-ben továbbítani a vevőnek, de mellőzhető-e ezzel a számla postázása?" Erre a kérdésre  Juhász Tibor okleveles nemzetközi és ellenőrzési szakértő az ADÓZÓNA-ban a következő választ adta.

http://adozona.hu/afa/Ilyen_veszelyei_lehetnek_pdfformatumu_szaml_HN3O22#utm_source=adozona.hu&utm_medium=email&utm_campaign=ado_weekly


Vissza az adósok(k) -hoz!


A honlapon található írások figyelem felhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak. Felhívjuk a figyelmet honlapunk jogi nyilatkozatában foglaltakra, amely szerint írásainkban szereplő információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául, azokat a konkrét esetekben mindenki csak a saját kockázatára használhatja fel, illetve az érintett szabályok kivonatos ismertetése, értelmezése miatt nem vállalhatunk felelősséget.

Több mint egy éve ismerem dr Sallai Csillát, és sokszor lenyűgözött, hogy mennyire napra kész a változásokban, és milyen sok ötlete van arra, hogy legyen rendben egy cég könyvelése. Az, hogy 12 fővel dolgoznak, objektíven ...

Bővebben...

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...