Tízszeres különbség a munkaerő-költségekben az EU-ban – Magyarország a 3. legolcsóbb

A munkaadónak a legtöbbe Dániában kerül a munkavállaló egy órai munkája (42,7 euró), míg Bulgáriában a legkevesebbe (4,1 euró). A 28 tagállam átlaga 25,9 euró. Érdekesség, hogy a magyar munkaerőnél (8,1 euró/óra) csak a román és a bolgár olcsóbb. A régiós versenytársak e tekintetben is elhúztak tőlünk: Szlovákiában 10,4, Csehországban 10,1, míg Szlovéniában 15,7 eurót mértek.

 

Forrás: 10 DOLOG, AMIT MA TUDNIA KELL - A HASZON NAPINDÍTÓ HÍRLEVELE - 2016-04-27  


Vissza az adósok(k) -hoz!


A honlapon található írások figyelem felhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak. Felhívjuk a figyelmet honlapunk jogi nyilatkozatában foglaltakra, amely szerint írásainkban szereplő információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául, azokat a konkrét esetekben mindenki csak a saját kockázatára használhatja fel, illetve az érintett szabályok kivonatos ismertetése, értelmezése miatt nem vállalhatunk felelősséget.

Én még nem tudtam olyan szakmai kérdéssel, problémával fordulni Sallai Csillához, amire ne tudott volna azonnal abszolút kielégítő választ adni, sőt az Ő válaszai általában nem egyszerűen válaszok, hanem komplett elemzések ...

Bővebben...

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...