Szeretettel köszönjük honlapunkon!

Kedves Partnerünk!  

Szeretettel köszönjük honlapunkon!

Egy régi tengerészszokás szerint, egy új hajó vízre bocsájtásakor egy üveg pezsgőt csapnak annak oldalához. Elvileg ez a kis erő is képes a hatalmas hajótestet kimozdítani az álló helyzetéből.

Valahogy így vagyunk mi is, amikor - e levéllel, mint egy üveg pezsgővel - elindítjuk honlapunkat az információs világ tengerén.

Igaz ezt megelőzően is működtettünk egy honlapot, de annak tapasztalataiból, partnereink igényeit szem előtt tartva és a webes technika korszerű stílusát követve olyan honlapot igyekeztünk kialakítani, amely a cégcsoportunkkal kapcsolatban állók részére minél több hasznos információval szolgál.

Honlapunk szól egyrészről ügyfeleinknek, akik itt megtalálhatják a mindennapi tevékenységhez szükséges friss információkon túlmenően azokat a szakmai anyagokat, segédleteket, körleveleket, amelyekkel eddig is igyekeztünk segíteni a munkájukat.

Másrészről a Könyvelőiroda Vezetők Klubja (KVK) tagjai részére alakítottunk ki egy olyan háttér adatbázist, amelyben elérhetik a klub levelezőrendszerén is közzétett, általunk, vagy más tagok által készített, illetve rendelkezésre bocsátott szakmai segédletek egy részét, ezzel is megkönnyítve a visszamenőleges keresést.

Végül, de nem utolsó sorban ajánljuk honlapunkat azon kollegáknak, a szakma után érdeklődőknek, akik kíváncsiak ránk, munkánkra, eredményeinkre.

A fentiekben vázolt célcsoportoknak szánt információk irányítása, illetve bizonyos szakmai anyagok védelme miatt többlépcsős hozzáférési rendszert vezettünk be, amelyet jelszóval védünk.

Amennyiben Önnek bármilyen kérdése van, vagy szeretne valamely csoportba felvételt nyerni, kérjük, ezt a stallum@stallum.hu címen jelezni szíveskedjék.

Reméljük, hogy a most útjára indított honlapunk segítségével az eddiginél is magasabb színvonalon tudjuk partnereink és kollegáink igényeit kielégíteni, illetve hozzájárulhatunk az adózási és számviteli szakterület színvonalának emeléséhez.

Tisztelettel:

dr. Sallai Csilla

kamarai tag könyvvizsgáló

és

a Stallum cégcsoport munkatársai

Több mint egy éve ismerem dr Sallai Csillát, és sokszor lenyűgözött, hogy mennyire napra kész a változásokban, és milyen sok ötlete van arra, hogy legyen rendben egy cég könyvelése. Az, hogy 12 fővel dolgoznak, objektíven ...

Bővebben...

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...