Kiss Tamás – Decorum Kft.

„A Stallum irodáját minden cég megirigyelheti. Munkán során a legkülönbözőbb munkahelyeken fordulok meg és nem találkoztam még csak hasonlóval sem. Ide jó belépni is! Azonnal feltűnik a rendezettség, a jó ízléssel kialakított otthonos színes, munkahely, ahol az iroda kultúra a munkakultúra része. Harmónia, nyugalom, szervezettség, semmi hivalkodás , értékek ezek a szavak jutnak eszembe ha a Stallumra gondolok. Mint kertészt engem a növények is érdekeltek. Ritka mint az igazgyöngy az az igényesség, ami ebben is megnyilvánul. Egységes, színes, modern, az enteriőrbe illeszkedő kaspókban válogatott, kifogástalan irodai növények, melyek barátságossá, otthonossá, szerethetővé teszik a munkahelyet! Ahol még a virágokra is ennyire odafigyelnek, jó lehet ügyfélnek lenni!”


Vissza a hírekhez!


A honlapon található írások figyelem felhívó jelleggel készültek és tájékoztatásul szolgálnak. Felhívjuk a figyelmet honlapunk jogi nyilatkozatában foglaltakra, amely szerint írásainkban szereplő információk nem helyettesítik a szakmai tanácsadást és nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául, azokat a konkrét esetekben mindenki csak a saját kockázatára használhatja fel, illetve az érintett szabályok kivonatos ismertetése, értelmezése miatt nem vállalhatunk felelősséget.

Én még nem tudtam olyan szakmai kérdéssel, problémával fordulni Sallai Csillához, amire ne tudott volna azonnal abszolút kielégítő választ adni, sőt az Ő válaszai általában nem egyszerűen válaszok, hanem komplett elemzések ...

Bővebben...

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...