Kiss Tamás – Decorum Kft.

„A Stallum irodáját minden cég megirigyelheti. Munkán során a legkülönbözőbb munkahelyeken fordulok meg és nem találkoztam még csak hasonlóval sem. Ide jó belépni is! Azonnal feltűnik a rendezettség, a jó ízléssel kialakított otthonos színes, munkahely, ahol az iroda kultúra a munkakultúra része. Harmónia, nyugalom, szervezettség, semmi hivalkodás , értékek ezek a szavak jutnak eszembe ha a Stallumra gondolok. Mint kertészt engem a növények is érdekeltek. Ritka mint az igazgyöngy az az igényesség, ami ebben is megnyilvánul. Egységes, színes, modern, az enteriőrbe illeszkedő kaspókban válogatott, kifogástalan irodai növények, melyek barátságossá, otthonossá, szerethetővé teszik a munkahelyet! Ahol még a virágokra is ennyire odafigyelnek, jó lehet ügyfélnek lenni!”További ajánlások!

Több mint egy éve ismerem dr Sallai Csillát, és sokszor lenyűgözött, hogy mennyire napra kész a változásokban, és milyen sok ötlete van arra, hogy legyen rendben egy cég könyvelése. Az, hogy 12 fővel dolgoznak, objektíven ...

Bővebben...

Árfolyamok

EUR
CHF
USD

Kamatkedvezmény

Minden esetben kamatköteles, ha a cég a dolgozójának ideiglenes pénzt ad kölcsönt?

Jó hír – nem! Vannak kivételek, amelyeknél nem kell a dolgozónak kamatot fizetni vagy a meg nem fizetett kamatot jövedelemként leadózni.

Bővebben...